AYAT JERAT BISNEZ RM98,850 goyang kaki??

BOLEH CAYE KE EMAIL NI.
betul atau tidak email yang di kirimkan ini.
 
> To: DI EDIT
> Subject: RM98,850 goyang kaki??
> From: sham_xo@yahoo.com
> Date: Sat, 12 Dec 2009 10:25:25 -0600
>
> Salam
>
>
> Cuba anda bayangkan jika anda boleh ledakkan wang
> akaun bank anda daripada 0 kepada RM98,850 dalam
> masa beberapa bulan secara automatik, tanpa perlu
> pening kepala!
>
> Itulah yang telah dilakukan oleh salah seorang
> ahli FLB Pro, yang berani menyahut cabaran dan kini
> boleh tersenyum dan gembira setiap kali menerima
> email daripada maybank2u...
>
> Ini yang beliau tuliskan diblognya pada 19 Dis, 2008:
>
> =================================================
>
>
> " Tengah dok ralit blog walking ke blog-blog member
> mencari info2 terbaru, keluar reminder message dari
> yahoo messenger di taskbar bertulis "m2u@maybank.com.my"
> wahhh..ni mesti komisyen dari owner Formula Luar Biasa
> Mohd Nizam..then aku pun buka email..confirm komisyen
> dari bro Nizam..perghh..2 hari lepas baru je dapat RM500,
> hari ni masyukk lagi RM650….memang power sistem pemasaran
> yang dicipta bro Nizam… RM1150 dalam 3 hari..komisyen
> terkumpul aku sekarang dah mencecah RM34,250..Alhamdulillah…"
>
>
>
> Dan kemudian pada 28 Dis, 2008:
>
>
> "2 perkara membuatkan aku gembira pada hari ni.
>
> Pertama, aku menerima 2 kali komisyen pada hari ni…
> komisyen pertama berjumlah RM200 dan selang 1 jam
> kemudian aku menerima lagi komisyen berjumlah RM150
> dari owner Formula Luar Biasa - Mohd Nizam. Thanks
> bro Nizam..Komisyen terkumpul aku sudah mencecah
> RM34,250..Alhamdulillah..
>
>
> Dan keduanya, aku begitu gembira kerana sahabat baik
> ku Rindy dari Sabah telah berjaya mendapat hasil
> pertamanya dari Formula Luar Biasa.Bukan main seronok
> Rindy semalam.Lebih bersemangat beliau kali ini.
> Tahniah Rindy..Anda pasti berjaya…"
>
>
> Dan pada 31 Julai, 2009 >>>>>>>
>
> "2 Hari= RM1700..Lagi Komisyen Diterima..RM76400 Dah Terkumpul
>
> Alhamdulillah, sekali lagi saya menerima komisyen berjumlah
> RM1700 dari owner Formula Luar Biasa..best ooo..tiap2 minggu
> pendapatan part time saya melalui FLBPRO ni mencecah 4 angka
> yang bestnya secara part time je..insyaallah bakal mencecah
> pendapatan 6 angka pertama dalam hidup saya kelak melalui
> sistem pemasarannya yang hebat…thanks bro Nizam..bukti 2
> komisyen diterima melalui emel Maybank2u.com dari owner FLB PRO"
>
> Dan paling terkini 25 Oktober, 2009 >>>>>>>>>
>
>
> Alhamdulillah, saya menerima lagi 5 komisyen berjumlah RM3400
> dari owner Formula Luar Biasa: Mohd Nizam Salimin..tak sangka
> komisyen terkumpul mencecah RM93850 , dalam sibuk urusan di pejabat
> masih masyukkk…hanya santai - santai dirumah masih boleh menjalankan
> bisnes diinternet..begitu berkesan dan efektif sistem pemasaran
> yang dicipta Mohd Nizam…thanks bro Nizam…banyak ilmu yang dapat
> saya pelajari dari teknik bro Nizam..dulu saya selalu kesempitan
> wang , kini tidak lagi..Formula Luar Biasa telah mengubah kehidupan
> saya..arigato sifu Nizam..dibawah ini bukti komisyen dari Mohd Nizam
> melalui Maybank2u.com.
>
> Lihat bukti RM98,850 disini :
>
> >> http://formulaluarbiasa.shamxo.com
>
> Bukan Hisham sahaja...
>
> Nazrim (RM15,300 +)..kerani!
> Masrule (RM13,050+)..budak kilang!
> Nurraimi (RM2,200+)..penyelia!
> Akmar (RM39,000 +)..surirumah!
> Syed (RM18,000+).. pensyarah!
> Ramzi (RM5400+)..JKR!
> Kamil (RM7000+)..pencen!
> Purnama (RM9000+)..surirumah!
> Zahid (RM8000+).. pensyarah!
> Adizakry (RM4000+)..budak pejabat!
> Fazlisyam (RM8000+)..pelajar!
> Shamsul (RM4000+)..koje gomen!
> Faiz (RM10,000+).. student kat Ireland!
> Syahmi (RM4000+)..budak cyber!
> Syahrul (RM4500+)..budak kilang!
> Safian (RM2000+)..usahawan!
> Fadzil (RM6000+)..cikgu!
> Yusof (RM800+)..student!
> Hairun (RM1450+)..orang brunei!
> .
> .
> .
>
> Sejak Sistem Formula Luar Biasa dilancarkan pada Jun 2007,
> saya telah membayar RM700,000 komisen kepada ahli FLB Pro.
> Dan saya percaya ianya akan mencecah kepada sejuta ringgit
> tidak lama lagi!
>
> bumizon, jika anda mahu ledakkan pendapatan anda pada 2010,
> ikut 3 langkah dibawah (TIADA ALASAN LAGI):
>
> 1- Sertai FLB Pro dengan bayaran hanya RM295 sekarang.
> Isikan borang tempahan disini,
>
> >> http://rahsiakekayaan.com/tempahan
>
> (kod FB3370)
>
>
> 2- Anda akan menerima 5 Modul Buat Duit Dari Rumah Secara
> Automatik, info lanjut tentang 5 modul ini sila klik
> http://rahsiakekayaan.com/rahsia
>
> 3- Ikut langkah yang saya tunjukkan, dan lihat ledakkan
> wang segera RM100.. RM1000.. RM10,000 dalam akaun anda
> secara senyap dan automatik!
>
> Apa yang anda tunggu lagi?
>
> Bak kata Pendekar Mustar, Kampung Pinang Sebatang...
>
> "Ini Bukan Cubaan, Ini Betul-Betul!" ;)
>
>
> Demi Kejayaan Anda 2010,
>
> Mohd Nizam & Hisham
>
>
> PS: Email ini yang buatkan hati saya tersentuh:
>
> "Inilah pertama kali saya mendapat duit dari internet Saudara Nizam..
> setelah banyak program yang saya cuba. Terima Kasih banyak-banyak..
> semoga saya dapat gunakan teknik promosi FLB dengan lebih hebat lagi..
> Formula Luar Biasa memang real>> saya akan usahakan untuk masukkan
> dalam blog..Thanx Bro..
>
> Sekian Salam Hormat.
> Rindy, Beluran Sabah
>
>
> === BUAT SEKARANG! ===
>
>
> 1- Sertai FLB Pro dengan bayaran hanya RM295 sekarang.
> Isikan borang tempahan disini,
>
> >> http://rahsiakekayaan.com/tempahan
>
> (kod FB3370)
>
> 2- Anda akan menerima 5 Modul Buat Duit Dari Rumah Secara
> Automatik, info lanjut tentang 5 modul ini sila klik
> http://rahsiakekayaan.com/rahsia
>
> 3- Ikut langkah yang saya tunjukkan, dan lihat ledakkan
> wang segera RM100.. RM1000.. RM10,000 dalam akaun anda
> secara senyap dan automatik!
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> 2009 Hakcipta Terpelihara
> ---------------------------------
> To remove yourself from future mailing, click the link below.
>
> http://ecommercemastery.com/prolist/remove.php?u=e52582a
>
>



Windows 7: Find the right PC for you. Learn more.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
There was an error in this gadget

Click the Titles below for more details.