Kejadian Senapang Patah Terjatuh


 

 

Ada dengar cerita tak? Lebih kurang jam 2.40 tengah hari tadi, guard kita tertembak 2 kanak2 lelaki melayu di premis KL Selatan, jalan klang lama.  sorang budak tu seriously injured, hancur tapak kaki dan sorang lagi hampir putus ibu jari kaki. Skang ni dah jadi kes polis. 

 

So, disarankan supaya guard kita lebih berhati2 dan tidak cuai dalam mengendalikan senjata.  Kita sesama kita juga harus sentiasa beringat.  Tak kisahlah sama ada kat TNB sendiri ke, kat bank ke, mana2 yang ada guard bersenjata, supaya kita lebih berhati.  Jaga anak2 kita baik2.  lagi satu, kalau nak kuarkan duit, jangan terdesak kuarkan duit ketika security guard tengah keluarkan duit kat ATM machine.  Manalah tau kut2 dia terkejut ke... terlepas lak tembakan melulu.  Dia pun manusia seperti kita, bukan machine.  Kesilapan boleh berlaku bila2 masa.

 

Sekadar mengingatkan sahabat semua...

 

 

Do you have the best topic to share send direct here via this email. dbkltakut.hewa@blogger.com
 
Anda ada topik menarik untuk dikongsi bersama di blog ini hantar melalui
email ini dbkltakut.hewa@blogger.com


Windows 7: Simplify what you do everyday. Find the right PC for you.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
There was an error in this gadget

Click the Titles below for more details.