cerita pramugari,flight stewardess,jawatan kosong pramugari,pramugari,pramugari cantik,pramugari mas terlampau,pramugari seksi,pramugari telanjang,pramugari terlampau,pramugari yang terlampau,sexy stewardes,sexy stewardess,stewardes,stewardess,stewardess

 
 
 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 




Pramugari, jawatan yang penting dalam perjalanan kapal terbang. Sebab pramugari yang memegang jawatan untuk me
ngecasminda anda supaya tidak boring sangat tempoh penerbangan yang jauh. (Setuju? haha!)


Pramugari dari negara Thailand. Siapa sanggup lelap jika pramugari yg standard macam ni berjalan ke sana sini dalam kabin kapal terbang?
 
 
 

Pramugari dari negara Amerika. Jika pramugari Malaysia berpakaian sebegini, siapa lagi nak naik bas balik kampung?
 
 
 
 
Pramugari dari negara Russia. Boleh ke gadis2 Malaysia yg pendek2 tu memohon jawatan pramugari di Russia?
 
 
 
 
Pramugari dari negara UAE. Manissbetul...
 
 
 

Pramugari dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je...tapi cukup lawa sudah...
 
 
 

Pramugari dari negara Saudi Arabia. Pakaian seragam dia mesti paling mahal jika berbanding dengan airline yang lain. (Sebab kain banyak sikit...)
Selepas gambar-gambar pramugari dari luar negara, marilah kita fokus balik kepada pramugari Malaysia...

Mmmph...boleh tahan...Tapi tak pernah nampak pon masa aku travel?
 
 
 
 

Pramugari dari Fireflies Malaysia.  Budget airline lah katakan... Standard memang tak boleh banding dengan airline lain. Tapi banding dengan cleaner KTM boleh kot…
 
 

............ni problem mekap ke silap brand bedak?  
 
 
 

Yang ni kira cun ?
 
 
 

Yg ni memang betol2 'cung'??
Mesti ramai yang marah-marah dan komplain tentang standard pramugari negara kita depan skreen komputer anda sekarang. Tapi anda patut bersyukur kerana jika dibandingkan dgn pramugari yang seterusnya.........
 
 
 

Pramugari yg ni akan menyebabkan penumpang memaksa diri mereka tidur sepanjang penerbangan….
Hehehhehee…
 



--
EnJoy oUr LiFe..

 

cerita pramugari,flight stewardess,jawatan kosong pramugari,pramugari,pramugari cantik,pramugari mas terlampau,pramugari seksi,pramugari telanjang,pramugari terlampau,pramugari yang terlampau,sexy stewardes,sexy stewardess,stewardes,stewardess,stewardess airline,stewardess airlines,stewardess career,stewardess careers,stewardess job,stewardess jobs

 

  

 

 


FREE Animations for your email - by IncrediMail! Click Here!/---------------------------------------------------------------------------\

Confidential and/ or privileged information may be contained in this
e-mail and any attachments transmitted with it ('Message'). If you are
not the addressee indicated in this Message (or responsible for
delivery of this Message to such person),you are hereby notified that
any dissemination, distribution, printing or copying of this Message or
any part thereof is prohibited. Please delete this Message if received
in  error and advise the sender by return e-mail. Opinions, conclusions
and other information in this Message that do not relate to the
official business of this company shall be understood as neither given
nor endorsed by this company.

This mail is certified Virus Free by *ProtectNow! (InternetNow Sdn Bhd)
*Scanner Engine powered by Norman Virus Control

\--------------------------------------------------------------------------/

 


Hotmail: Trusted email with powerful SPAM protection. Sign up now.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
There was an error in this gadget

Click the Titles below for more details.