Pengacara seksi RTM TV1, Haslina Shamsudin

 Gambar seksi pengacara rtm TV1, Haslina Shamsudin
Gambar seksi pengacara rancangan Panorama di TV1 iaitu Haslina Shamsudin
 

 

 
 
 
Kami ada menerima beberapa gambar 'terdedah' salah seorang pengacara TV1 iaitu Haslina Shamsudin. Maybe ada antara korang yang tak kenal siapa Haslina Shamsudin ni, maklumlah dia bukannya artis femes, setakat pengacara TV je. Itupun kat TV1. Huhu.. Baiklah, Haslinda Shamsudin ni adalah pengacara untuk rancangan dokumentari di TV1 iaitu Panorama. Sape yang follow rancangan tu kenal la kot. Hee..
Sebelum korang nengok gambar terdedah Haslina Shamsudin ni, apa kata korang baca dulu luahan hati si penghantar gambar kat bawah ni.
" Saya sendiri pernah melihat dia merokok dan minum arak secara terbuka… memang mengejutkan.. bukan sebab dia merokok atau minum arak, tapi sebab dia sangat selamba dan tak malu terutamanya kepada kami yang baru dikenalinya ini.
Aaya juga sangat kesal dengan sikap selebriti islam sekarang, tak popular pun suka berpakaian berbikini walaupun berada didalam malaysia. Lebih menyedihkan gambar2 seksi itu ditayangkan didalam laman2 sosial dengan rasa bangga.
RTM adalah sebuah stesen TV kerajaan. saya rasa pihak RTM perlu mengambil berat tentang personaliti tv mereka supaya tidak mencemarkan imej RTM kerana secara tak langsung personaliti RTM ini mewakili wajah kerajaan. Setidak2nya berikan garis panduan supaya mereka menjaga kelakuan ketika diluar waktu kerja.
Ada juga sumber mengatakan Haslina ini bersekedudukan dengan teman lelakinya yang berasal dari singapura tetapi tidak diketahui kesahihannya.. disini saya ada serta beberapa keping gambar.. bukan untuk mengaibkan tp menyedarkan.."
 
 
 
ally iskandar,azizah ariffin bertudung,berita tv,bintang rtm 2009,cerita seksi,daphne iking,fasha sandha,fifi tv3,gambar seksi,gambar seksi fasha sandha,indonesia tv,indonesian tv,jeslina hashim seksi,jl tv,kantor pengacara,lisa surihani,malaysian artist gossip,mastura,pengacara,pengacara indonesia,pengacara majlis,pengacara seksi,pengacara tv,pengacara tv seksi,pengacara tv3,pengacara tv3 berbikini,raja endon,raja endon mastura,raja lawak 3,soebagjo jatim djarot,wan zaleha radzi,wardina seksi,widyawan


Hotmail: Powerful Free email with security by Microsoft. Get it now.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
There was an error in this gadget

Click the Titles below for more details.